Menu

AGF KLUBSAMARBEJDE

Om AGF Klubsamarbejde

AGF Klubsamarbejde har eksisteret i mange år, og det har til formål at give gode oplevelser, inspiration og netværk for de mange klubber, som er en del af det. 

Klubsamarbejdet tæller i dag 58 samarbejdsklubber fordelt rundt i Østjylland.

AGF både besøger og får besøg af samarbejdsklubberne flere gange årligt, og AGF sætter stor pris på det samarbejde de har med alle klubberne. De ved, hvor mange frivillige kræfter, der bliver lagt ude i klubberne for at få det hele til at løbe rundt, og det vil AGF gerne understøtte med gode oplevelser for de mange børn, men også med sparring og inspiration til de mange trænere og ledere.  

AGF vil understøtte og udvikle

AGF vil gerne deltage aktivt i samarbejdsklubbernes arbejde med at lave gode børnemiljøer, og det kan de gøre ved hjælp af en række tilbud inden for klub-, træner- og spillerudvikling. Det kan være sparring til struktur i klubbens børneafdeling, træneruddannelse og gennem besøg af hold i deres Goalstation på Fredensvang. 

AGF rækker løbende ud til klubberne, men det er også vigtigt, at klubberne rækker ud til os ved at byde ind på de muligheder, som vi har i klubsamarbejdet. På denne side kan I læse mere om, hvad tilbuddene indebærer og ikke mindst, hvordan I gør brug af dem. 

Læs mere her.

Luk