Menu

Klubhuset

Adressen:
Hammel GF Fodbold
Stadionvej 7, 8450 Hammel

Klubhuset tilbyder bl.a følgende lokaler
Et ungdomsrum til fri afbenyttelser. Fodboldstøvler skal dog blive uden for klubhuset.

Klubhus har et stort møderum med plads til 20 personer og et mindre rum med plads til 6 personer. 
Der er plads til omkring 70 personer i kantineområdet. 

Kantinen holder åben ifm. kampe på Hammel Stadion og til særlige events på stadionanlægget (når der er frivillige til rådighed).

Omklædningsrum, boldrum og baneområde
Boldrum: Udstyr til alle hold, bolde, kegler, veste, spillertøj.

Depotrum: Udstyr til senior, ungdom, anlæg, baner, spillertøj.

Omklædningsrum: Træner/holdleder skal altid være de sidste der går fra omklædningsrummene, så de kan låses af og det sikres, at omklædningsrummene efterlades i rimelig pæn stand.

Det er træner/holdleder opgave, at der låses af i boldrum og omklædning, når man går til træning eller ud til kampe – også selv om der evt. skal være flere kampe samme dag. Dette gælder også modstander omklædningsrum.

Man skal altid bruge de omklædningsrum man er blevet tildelt på informationstavlen, der hænger på den nye bygning. Og ikke bare tage det omklædningsrum, som man selv synes. Dette er især af hensyn til rengøringen. Det er ressourcespild, at klubben skal betale for at få gjort 8 omklædningsrum rene, hvis man kan nøjes med 4. Ligeledes skal man selvfølgelig benytte den bane man er tildelt, og ikke gå ned på bane 2 hvis man er sat til at spille på bane 1.

Ingen støvler i omklædningsrummene
Sørg konsekvent for, at spillerne tager støvlerne af inden de går ind i omklædningsrum efter kamp – også selvom det ikke direkte fremgår af skilte o. lign. Støvlevask foretages aldrig i omklædningsrummene. Sørg for at være til stede under hele af- og påklædningen, således at uheldige episoder undgås.

Ordensregler for Anlæg
– Oprydning og fejning i omklædning.
– Omklædningsrum låses.
– Boldrum / depotrum låses.
– Lukke vinduer.
– Slukke lys.
– Intet efterlades i omklædningsrummet efter træning eller kamp.
– Der vises hensyn til brugen af Hammel GF’s faciliteter.

 

Luk