Menu

Ny træner i klubben

image

Velkommen til Hammel GF Fodbold

Vi byder dig som ny træner velkommen til Hammel GF Fodbold.

Og en stor tak – din indsats som træner er en værdsat og vigtig forudsætning for at klubben kan fungere. Hammel GF Fodbold er en klub med ca. 600 medlemmer – vores yngste er 4 år og vores ældste er 65+.

Vores målsætning er, med udgangspunkt i breddeidrætten, at skabe et sportsligt og socialt velfungerende klubmiljø, hvor vores medlemmer kan udvikle og fastholde fodboldmæssige og sociale kompetencer. Vores ønske er, at både spillere, ledere og forældre engagerer sig i Hammel GF Fodbold og bidrager aktivt til at udvikle og støtte vores klub til fælles gavn for både aktive og lokalområdet.

Hammel GF Fodbold vil her komme med praktiske informationer om fodboldafdelingen.

START - OBLIGATORISK

Når en ny træner starter i klubben, skal følgende gøres:

 • Oprette sig som medlem med en profil i Klubmodulet og tilmelde sig som træner via "Træner-tilmelding" i Klubmodulet.

 • Et trænerkontingent* giver foruden trænergerningen, adgang til at spille på klubbens seniorhold og motionshold. Det giver nedsat kontingent til egne børn (OBS her på speciel tilmelding via klubmodulet). Det giver dig specialpris på sportspas til Hammel GF Sport & Fitness. Og det giver dig tilbud om trænerkurser og kurser i personlig udvikling via DBU og DGI.

 • Klubbens bestyrelse skal indhente dit CPR-nr, så vi kan indhente børneattest hos politiet. Du vil årligt modtage en mail i din e-Boks /Mit.dk, hvor du giver samtykke til din børneattest som sendes til Hammel GF. HUSK at give samtykke indenfor 14 dage, når du har modtaget mailen. Se mere om retningslinjerne her

 • Du oprettes som træner i KlubOffice – DBU-systemet. Når det er godkendt fra DBU (ved førstegangs tilmelding), modtager du en e-mail med kodeord og herefter tilknyttes du dit hold som træner, og kan nu styre holdets aktiviteter og spilleroversigt digitalt via en fodbold app med kampklar som hen hentes her. Kontakt Ungdomsudvalget hvis der er spørgsmål til dette.

 • Du modtager som ny træner en trænerpakke med – shorts, T-shirt, langærmet trøje og lange bukser. Dette gøres ved at tage kontakt til bestyrelsen som i samarbejde med Sports World står for trænerpakken.

 • Du modtager en nøgle til boldrum, omklædningsrum, kunstgræsbanen og bommen til klubanlægget. Denne udleveres ved at henvende sig til bestyrelsen.

 • Du modtager ugentlig en mail fra DBU omkring træningsøvelser der er målrettet netop din årgang - se også mere her. Er der spørgsmål til dette så kontakt kommunikationsudvalget

 • Der anbefales at man tilmelder sig trænergruppen ” Hammel GF Fodbold - Træner/Leder Sæson 202X/202X” på Facebook, hvor al information fra bestyrelsen, DBU og diverse stævner meldes ud.


UDSTYR OG MATERIALER

I boldrummet, for enden af bygningen med omklædningsrum 1-6 forefindes der bolde, boldpumpe, kegler, stænger, veste, toppe, etc. Hvis du mangler udstyr bedes du kontakte den materialeansvarlige.

Hvert hold har ligeledes eget skab med deres spilleudstyr til kamp. Hvis I mangler udstyr bedes I kontakte bestyrelsen. Se også mere her

KLUBBENS ORGANISERING

Klubben har et Ungdomsudvalg og et Seniorudvalg, som varetager den sportslige del. 

Du finder kontaktoplysningerne på hjemmesiden https://fodbold.hgfhammel.dk/ og fanen Kontakt os>  - her vil du også kunne finde Klubbens øvrige udvalg.

 
TRÆNERMØDER

Afholdes 2 gange om året for alle Poder-U16 årgange. Emner er turneringer, baneplanlægning, opstart/oprykning af årgange, klubsamarbejde og meget andet vigtig info. Holdene deltager med trænere og gerne en holdleder. Se også vores Træner FAQ her

 
NYE SPILLERE

Når nye spillere starter, kan de deltage i prøvetræninger 3-4 gange, før de beslutter sig. Spillere, der ikke er på Kampklar er ikke meldt ind i klubben. Derfor bedes du sørge for nye spillere melder sig ind – det gør de via hjemmesiden.

 
NÅR DU STOPPER

 • Bedes du give bestyrelsen besked om dette
 • Returnere den udleverede nøgle
   

SPILLEREGLER, TRÆNINGSMILJØ, KLUBBENS VÆRDIER ETC.

På vores hjemmeside https://fodbold.hgfhammel.dk/ under fanen Klubinfo> og Træner-Intra>, kan du finde masser af god information som er knyttet op på trænergerningen, kampafvikling, regler for klubanlæg, stævnedeltagelse, indefodbold etc.

 

* MEDLEMSKONTINGENT SOM TRÆNER / LEDER

Som aktiv hjælper i fodboldafdelingen, er du med til at støtte op om de unge fodboldspilleres sportslige og sociale udvikling i Hammelområdet. Noget bestyrelsen er meget taknemlig for. Som medlem af en fodboldforening, vil du som træner, holdleder eller leder blive opkrævet medlemskontingent.

Bestyrelses er selvfølgelig bekendt med frivillighedsprincippet. Hammel GF Fodbold håber dog på, at et medlemskontingent i fodboldforeningen er givet godt ud både, for dig som aktiv hjælper i klubben, men også som gestus over for de unge mennesker, som vi jo gerne vil tilbyde de bedste rammer om fodboldspillet og som vi alle ønsker at fastholde i Hammel GF Fodbold. Læs også mere om dette her 

Luk