Menu

HGF SUPPORT

FODBOLD SUPPORT
HGF Fodbold og aktive erhvervsfolk har udviklet et nyt koncept, der skal gøre klubbens bedste ungdomshold og klubbens 1.hold mere attraktive for fodboldspillere i Hammel Kommune og opland.

 

En lang række frivillige bruger meget tid og energi på at skabe perfekte rammer for såvel ungdomsrækkerne som seniorer – det vil HGF Fodbold Support gerne støtte.

Hammel GF er en stolt og traditionsrig klub, som med den rigtige opbakning, igen vil skabe seværdige og attraktive fodboldhold.

Skal visionen blive en realitet, er det nødvendigt med en aktiv erhvervsklub, hvor sponsorer for Hammel GF Fodbold samles og skaber et fællesskab omkring Hammel GF Fodbold.

Målet er at Hammel skal tiltrække spillere i alle aldre fra hele kommunen. Derfor skal Hammel GF være en attraktiv klub for både spillere og sponsorer.

HGF Fodbold Support har gennemført flere vellykkede arrangementer såvel offentlige som exclusivt for Supports sponsorer/medlemmer.

 HGF Fodbold Support støtter fortrinsvis ungdomsafdelingen.

Hvert år gives støtte til

– Fodboldafslutning på stadion
– Tilskud til diverse stævner
– Buskørsel til særlige arrangementer

Derudover kan ungdomsafdelingen søge tilskud til redskaber eller aktiviteter som ikke er dækket af fodboldafdelingens normale budgetter.