Menu

HGF SUPPORT

FODBOLD SUPPORT
Hammel GF Fodbold er en stolt og traditionsrig forening, som med den rigtige opbakning, vil skabe seværdige og attraktive fodboldhold.

Hammel GF Fodbold og aktive erhvervsfolk har på den baggrund udviklet et koncept, hvorfra visionen er at gøre klubbens ungdomshold og klubbens 1. hold mere attraktive for fodboldspillere i Hammel og opland.
En lang række frivillige bruger på  den baggrund meget tid og energi på at skabe perfekte de rammer for såvel ungdomsrækkerne som seniorer – alt dette vil HGF Fodbold Support gerne støtte.

Skal visionen blive en realitet, er det nødvendigt med en aktiv erhvervsklub, hvor sponsorer for Hammel GF Fodbold samles og skaber et fællesskab / HGF Fodbold Support omkring Hammel GF Fodbold. 

HGF Fodbold Supports formål er at yde økonomisk støtte til at fremme fodbolden inden for Hammel Gymnastikforening, med speciel fokus på ungdomsarbejdet. Foreningens økonomi etableres ved kontingenter, arrangementer, sponsorbidrag etc. Som medlem kan optages enhver person eller virksomhed, som har et ønske herom. 

Det er en betingelse for medlemskabet, at medlemmerne yder det sponsorbidrag der fastsættes på HGF Fodbold Supports generalforsamling. Ønsker man at høre mere om HGF Fodbold Support, kontakt da bestyrelsen (formanden).                            

HGF Fodbold Support har gennemført flere vellykkede arrangementer såvel offentlige som eksklusivt for Supports sponsorer/medlemmer.

Hvert år gives støtte til

– Fodboldafslutning på stadion
– Tilskud til diverse stævner
– Buskørsel til særlige arrangementer

Derudover kan ungdomsafdelingen søge tilskud til redskaber eller aktiviteter som ikke er dækket af fodboldafdelingens normale budgetter.

Luk