Menu

Trænerkontingent

image

MEDLEMSKONTINGENT SOM TRÆNER / LEDER

Som aktiv hjælper i fodboldafdelingen, er du med til at støtte op om de unge fodboldspilleres sportslige og sociale udvikling i Hammelområdet. Noget bestyrelsen er meget taknemlig for. Som medlem af en fodboldforening, vil du som træner, holdleder eller leder blive opkrævet medlemskontingent.

Bestyrelses er selvfølgelig bekendt med frivillighedsprincippet. Hammel GF Fodbold håber dog på, at et medlemskontingent i fodboldforeningen er givet godt ud både, for dig som aktiv hjælper i klubben, men også som gestus over for de unge mennesker, som vi jo gerne vil tilbyde de bedste rammer om fodboldspillet og som vi alle ønsker at fastholde i Hammel GF Fodbold.

Et trænerkontingent giver dig foruden trænergerningen, fri adgang til at spille på klubbens seniorhold og motionshold.
Det giver nedsat kontingent til egne børn (OBS her på speciel tilmelding via klubmodulet). Det giver dig specialpris på sportspas til Hammel GF Sport & Fitness. Og det giver dig tilbud om trænerkurser og kurser i personlig udvikling via DBU og DGI.

Du modtager som ny træner en trænerpakke med – shorts, T-shirt, langærmet trøje og lange bukser. Samt vil du årligt modtage enten en tøjpakke udarbejdet i samarbejde med Sports World eller anden form for "erkendelighed". 

 

Luk