Menu

Kampfordeler


DBU Jylland: Resultatindberetning
Efter alle hjemmekampe på Hammel Stadion skal slutresultaterne indberettes til DBU Jylland.

Dette gælder både de kampe hvor Hammel GF er på banen, men også de øvrige kampe der spilles på anlægget. Det er trænerne/holdlederen for den “arrangerende årgang” der står for indberetningen efter kampafslutning.

KampKlar – Yderligere info findes her eller kontakt klubbens kampfordeler.

DBU på mobilen – med app til iPhone og Android

DBU tilbyder en app med en mængde informationer som kan lette trænerens dagligdag. Resultatindberetning, oversigt over hold, rækkens kampe og meget mere.

Tilmelding af hold til DBU turnering
Kampfordeleren tilmelder efter tilsagn fra trænerne (primo juni), hold til DBU Jylland. Kampfordeleren fremsender, når den foreligger, kampprogram fra DBU til de enkelte hold. Eventuelle ændringer af de foreslåede spilledage og tidspunkter, skal ske hurtigst muligt herefter, ved kontakt til Kampfordeleren.

Ajourføring af kampplan
Trænere og holdledere bedes selv orientere sig om flyttede kampe.

Flytning af kamp
Hvis et hold fra Hammel GF Fodbold selv ønsker kampe flyttet, bedes dette hurtigst muligt meddelt Kampfordeleren. Dette skal ske senest 3 uger før kamptidspunktet.

Aflysning/flytning af kampbane grundet vejr eller dommerskøn
Hvis en kamp ikke kan spilles på den, af kampfordelerene anviste bane på Hammel GF’s klubanlæg, grundet vejrforhold eller dommerskøn, så skal KAMPFORDELER eller en fra ANLÆG kontaktes pr. mobilnummer (se under kontaktpersoner her på hjemmesiden).
Det er en kampfordeler eller udvalgsmedlemmet der siger god for at flytte bane/spillested og ingen andre i Hammel GF Fodbold.

Der må således IKKE ”bare” flyttes bane, uden forudgående aftale med kontaktpersoner som nævnt ovenfor.

Bøder og gebyr DBU
For at undgå "kedelige" udgifter pga forglemmelse, manglende eller for sene registreringer hos DBU - så husk nu at det er dig som træner/holdleder der har den opgave. Herunder kan du se hvad det ellers vil koster klubben.

Luk