Efter en del års klubsamarbejde med først AC Silkeborg og efterfølgende Silkeborg Q har Hammel GF Fodbold nu indgået klubsamarbejde med AGF på pigesiden. Et klubsamarbejde som de to klubber har haft på drengesiden siden 2012.

Underskrift
På billedet fra AGFs træningsanlæg Fredensvang, hvor aftalen blev underskrevet, ses fra venstre Uffe Lund, Hammel GF Fodbolds kontaktperson for klubsamarbejdet, Tommy Funch Rasmussen, Hammel GF Fodbolds børneudviklingstræner, Sofie Funch Rasmussen U10 Pi-spiller i Hammel GF Fodbold og René Frost Chef for AGF Klubsamarbejdet.

Fra AGF lyder der følgende om samarbejdet:
Vores samarbejde med Hammel GF er ikke nyt. I forvejen arbejder vi sammen i drengefodbold, og dette samarbejde fortsætter. Men med den nye aftale bliver vores samarbejde udvidet til også at indebære pigefodbold. Og det glæder chef for AGF Klubsamarbejde, René Frost.

Se hele udmeldingen her

Tommy Funch Rasmussen, Head of Coaching og børneudviklingstræner udtaler:
Vi i Hammel GF Fodbold ser det som en god løsning, at samle klubaktiviteterne for både pige- og drenge fodbold i et klubsamarbejde med AGF. Pigefodbolden oplever en store fremgang og Hammel GF Fodbold ønsker som klub, også at sikre gode forhold for pige- og kvindefodbolden i Hammel, bl.a. med AGF kluboplevelser, hvor der vil være specielle tilbud til piger og kvinder.

Hammel GF Fodbold melder ud:
For de årgange der vil indgå i klubsamarbejdet, vil Hammel GF Fodbold løbende være i dialog med både trænerstaben og forældregruppen og Hammel GF Fodbold vil stå for kontakten med AGF Klubsamarbejdet.

⚽Som en del af klubsamarbejdet kan der nævnes⚽

AKS stævner:
AGF arrangerer stævner for samarbejdsklubberne (drenge U8-U12 & piger U10-U12). Deriblandt et AKS Mesterskab for U9 drenge og U10 piger. Al stævnedeltagelse er gratis for samarbejdsklubberne.

Åbne trækninger:
AGF afholder åbne træninger for samarbejdsklubbernes børne- og ungdomsspillere, både på Fredensvang og i samarbejdsklubberne.

Udvikling af trænere i samarbejdsklubberne.

 

🔊Samarbejdet indeholder også AGF kluboplevelse🎶

AGF kluboplevelse (pigeafdeling)
Til udvalgte Kvindeligakampe på lørdag og søndage inviterer vi alle ungdomsmedlemmer samt trænere, ledere og forældre/søskende fra to samarbejdsklubber.

Udover selve Kvindeligakampen har invitationen følgende indhold:

  • Forkamp (U9-U10)
  • Indløb og boldpiger med AGF Kvindefodbold (U11-U12)
  • Pausekonkurrence (U11-U12)
  • Autografskrivning med spillere fra Kvindeligatruppen efter kampen

AGF kluboplevelse (drengeafdeling)
Til alle Superligakampe på lørdag og søndage inviterer vi alle ungdomsmedlemmer samt trænere, ledere og forældre/søskende fra to samarbejdsklubber (gælder både piger og drenge). Udover selve Superligakampen har invitationen følgende indhold:

  • Forkamp (U9)
  • Indløb med AGF (U10)
  • Pausekonkurrence (U11)
  • Autografskrivning med spillere fra Superligatruppen

Samarbejdsklubbernes Dag:
Samarbejdsklubbernes Dag er vores helt store event, hvor vi hylder alle vores samarbejdsklubber. Tilbuddet går ud til alle klubberne i klubsamarbejdet, og er en fantastisk mulighed for at få en fælles oplevelse på tværs af årgange og sammen med de andre klubber, der er en del af fodboldfællesskabet.

Eventen er bundet op på en Superligakamp i CERES Park, hvor alle samarbejdsklubber samles på en tribune og er med til at skabe en fantastisk stemning for Superligaholdet.

Kontaktpersoner i Hammel GF Fodbold

Er der spørgsmål til klubsamarbejdet kan man kontakte Uffe Lund

Er der spørgsmål til det sportslige samarbejde kan man kontakte Tommy Funch Rasmussen.