Menu

Indefodbold 2023/2024

image
Hammel GF Fodbold Indfodbold
09. oktober 2023 kl. 19:32
Tilmelding til indefodbold via klubmodulet

Indefodbold 2023/2024 

Alle de nedenstående hold i Hammel GF Fodbold, tilbyder indendørs fodbold i 2023/2024 sæsonen. De starter op med træningen i uge 43 i henholdsvis Hammel Idrætscenter, HIC - hal 4 og i hallen ved Søndervangskolen.

Kontingentet for indefodbold vil være på kr. 400,- pr. spiller på Søndervangskolen og kr. 300,- / kr. 200,- for de hold der træner i HIC fredag/lørdag. Kontingentet skal indbetales inden man starter til træning. 

Tilmeldingen sker via klubmodulet ud for de hold, hvor der fremgår "Indefodbold og årgang" - klik her - og det er først til mølle tilmelding (pt. max. 25 spillere pr. årgang).

Holdene der træner på Søndervangskolen skal, på skift, sætte bander op rundt - dette er en fællesopgave. Trænerne vil indkalde til forældrehjælp! Datoerne kan ses nedenfor - så sæt X i kalenderen allerede nu! 

Holdene der træner i HIC vil opleve lukkedage grundet anden aktivitet i HIC - disse dag vil fremgår her på siden samt vil løbende blive meldt ud fra trænerne. 

Du kan læse mere om indefodbold i Hammel GF Fodbold her  

Der er åben for tilmelding fra tirsdag den 10. oktober 2023. 

Er der spørgsmål til indefodbolden, kontakt da klubbens indendørs-koordinatorer her eller kontaktpersonen for det enkelte hold.

Luk