Med deltagelse af hold fra U6 til Old Boys var Hammel GF Fodbold igen flot repræsenteret ved dette års Favrskovmesterskaber i indefodbold i HØST Hallen og Voldum Hallen

U6 Poder,  U7 Drenge, U8 Drenge, U9/10 Piger, U12 Drenge og Old Boys

Følgende hold har sendt disse resultater:

U6 stillede med 3 hold ved Favrskovmesterskaberne
Træner Daniel Lang

Fra søndagens Favrskovmesterskaber. For U6 blev det til en 1 plads i B finalen for Hold 2. Vi stillede med 3 hold af 6 spillere. Alle drengene havde nogle kanon gode kampe og medajlerne gjorde godt. Fremtiden ser lys ud for Hammel GF Fodbold.

U7 Drenge gik hele vejen til finalen ved Favrskovmesterskaberne
Træner Per Ørnholdt Schmidt Fagerlin

U7 drenge skulle forsvare Favrskovmesterskabet fra sidste år.
Det blev til 2 finaler, hvor vi sejrede i B-rækken⚽️
Mega seje drenge, som kæmpede røven ud af bukserne.

U8 Drenge hentede medaljer ved Favrskovmesterskaberne.
Træner Pernille Stæhr Højlund og Jakob Rasmussen

U8 drengene var afsted med 3 stærke hold til Favrskov Mesterskaberne i dag. På trods af det skæve gulv og den manglende plads til voksne mænd mellem bande og væg, blev det til både medaljer og præmier efter en fremragende indsats over hele linjen; ikke mindst af de to spirende trænertalenter Rasmus og Casper.
U8 Drengene leverede en imponerende indsats ved dagens Favrskovmesterskaber.
A-slutspillet blev afgjort på målscoren, hvor vi måtte se os slået med et enkelt mål.
Det blev derfor til en flot 2. plads. Drengene sikrede sig ligeledes en flot 2. plads i b-rækken. En fantastisk dag, hvor drengene kæmpede, udvekslede high fives og smil

U12 Drenge vandt Favrskovmesterskabet.
Holdkontakt Carsten Damgaard Andersen

Ved lørdagens Favrskovmesterskab, HGF U12drenge ryddede det hele - placeret 1, 2 og 3 plads.

Old Boys stillede med 2 hold og vandt Favrskovmesterskabet.
Holdansvarlig Flemming G. Sørensen

OB45 stillede op med to hold i OB35-rækken til Favrskovmesterskaberne fredag aften.
Da tempoet kom tilpas ud af kampene, kunne vi være med, og det blev til en tredje- og førsteplads.